Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Hang Ötöse

A Hang 5öse Orochimaru elit testőrsége. Első megjelenésük Orochimaru inváziója közben volt Konohagakure ellen, de fontos szereplői a cselekménynek csak azután váltak, hogy Uchiha Sasuke megpróbálta elhagyni Konohát és csatlakozni Orogakuréhez. Bár a Hang Négyesét legyőzik Konohagakure ninjái, Sasukénak mégis sikerül megszöknie. A csapat neve egy ideig a Hang Ötöse volt, mivel kénytelenek voltak elfogadniuk Kimimarot vezetőjüknek, miután az mindegyiküket legyőzte egy csatában. Miután Kimimaro betegsége miatt már nem képes vezetni őket, a csapat visszavette eredeti nevét.A csapat elsősorban védőmezők, falak és pecsétek használatára specializálódott. Orochimaru mindegyiküket ellátta átokpecsétjével mely által nagyobb befolyást képes gyakorolni rajtuk és erejüket is képes megnövelni.

 

Tagjai:
Jirobou:
   

Jirobo a Hang Négyesének első tagja aki feltűnik a sorozatban. Kishimoto Masashi a csapatból harmadikként alkotta meg őt a Hang Négyesének legtermetesebb tagjaként. A csapatban Jirobo testi ereje a legnagyobb: egész szikladarabokat képes felemelni és könnyedén nagy távolságra elhajítani. Képes mások chakráját elszívni és azzal saját energiáját pótolni. Egyik csapattársa, Tayuya állandóan kövérnek nevezi Jirobot testmérete és a chakra „bekebelezése” miatt, amit Jirobo egyáltalán nem hall szívesen.Mikor Uchiha Sasuke elhagyja Konohagakurét Jirobo Akimichi Chojival veszi fel a harcot, akit annak derékbősége méretével kezd sértegetni. Choji ezután annyira feldühödik, hogy legerősebb támadásával teszi harcképtelenné Jirobot.

Kidomaru:
  kidomaru.jpg kidomaru image by kisame844

Kidomaru másodikként mutatkozik be a sorozatban Hang Négyesének csapatából, de ő volt az első akit Kishimoto Masashi megalkotott a csapatból. Kidomaru a pókokra jellemző tulajdonságokkal rendelkezik; hat karja van, egy harmadik szeme és képes hálót vetni a szájából. A háló anyaga testnedvekből és chakrából áll, olyan erős mint az acél, így bármit képes fogságban tartani. Ezen a hálón kívül képes egy aranyszínű hálót is kibocsátani ami oxigénnel érintkezve megszilárdul. Ebből az anyagból Kidomaru páncélt és fegyvereket tud formálni. Kidomaru a harcot játéknak tekinti amiben igen nagy örömét leli. Mikor Naruto Uzumaki és csapata megpróbálja visszahozni barátját, Sasuke Uchihát Otogakuréből Kidomaru Neji Hyuugával veszi fel a harcot. Annak ellenére, hogy Kidomarunak sikerül kiismernie Neji gyengeségeit, az mégis legyőzi őt, bár kis híján maga is belehal az ütközetbe.

Sakon és Ukon:
      

Sakon és Ukon ikertestvérek, akik egyazon pozíciót töltik be a Hang Négyesében. Sakon az utolsó szereplő volt akit Kishimoto megalkotott a csapat tagjai közül. Kishimoto először nem tudta eldönteni, hogy Sakon melyik pozitív szereplő ellenfele legyen, végül azonban úgy döntött, hogy Inuzuka Kiba és Akamaru ellenfele lesz. Hogy az erőviszonyokat kiegyenlítse, Sakon mellé megalkotta Ukont. A csaták során Sakon szeret játszani az ellenfeleivel, így látványos de kevéssé hatékony technikákat vet be. Vele szemben Ukon türelmetlen és szeret gyorsan véget vetni a harcnak. Genetikai örökségük révén a testvérpár képes egyetlen testé összeolvadni. Ukon általában Sakon testébe olvad bele és annak testéből csak feje türemkedik ki Sakon hátán. Harc közben Ukon képes saját karjait és lábait is kinyújtani Sakon testéből így erősítve Sakon támadásait és védelmét.A két testvér nem csak egymással, de másokkal is képes összeolvadni, így például egy ellenféllel is, akinek így testét belülről képesek elpusztítani. Mikor Naruto Uzumaki és csapata megpróbálja visszahozni barátját, Uchiha Sasukét Otogakuréből Sakon és Ukon Inuzuka Kibával és Akamaruval veszik fel a harcot. Mikor már majdnem sikerül legyőzniük őket a harcba Kankuro is bekapcsolódik és végez a testvérpárral.

Tayuya:
Tayuya-01.jpg Tayuya image by sandpuppet   CursedTayuya.jpg Cursed Tayuya image by Orochi-San 

Tayuya negyedikként mutatkozik be a sorozatban Hang Négyesének csapatából. Kishimoto Masashi másodikként alkotta meg őt a csapat számára, mint az egyetlen nőt a Hang Négyesében. A harcok során Tayuya egy furulya segítségével irányít három bestiát amitek ő maga is idéz meg. A bestiák fizikai támadásokat hajtanak végre Tayuya helyett, de képesek más, kígyószerű lényeket is kibocsátani magukból, amik elszívják az ellenfél chakráját. Miután ily módon legyengíti ellenfeleit, képes azokat illúziókkal fogságban tartani amiket furulyájával idéz meg. Mikor Naruto Uzumaki és csapata megpróbálja visszahozni barátját, Uchiha Sasukét Otogakuréből Tayuya Shikamaru Narával veszi fel a harcot, de annak intelligenciája miatt kénytelen puszta erejére hagyatkozni, hogy győzelmet arasson. Mikor már majdnem legyőzi Shikamarut Temari is bekapcsolódik a harcba és egy széllökés segítségével legyőzi őt.

Kimimaro:
      

Kimimaro a Kaguya klán utolsó tagja és Orochimaru egyik legerősebb harcosa. Miután viszály-kedvelő családja a csaták során életét vesztette, Orochimaru viselte gondját Kimimaronak.Kimimaroban ezért az a hit alakult ki, hogy Orochimaru az egyetlen személy aki törődik vele, amit feltétel nélküli hűséggel viszonzott. Klánjának genetika öröksége a Sikotsumyaku ami lehetővé teszi számára, hogy megváltoztassa saját csontszerkezetét. Képes csontokat növeszteni testén, amiket a harcban fegyverként tud használni. A Sikotsumyaku segítségével csontjait acél-keménységűvé tudja szilárdítani, ami a legtöbb sérüléssel szemben megvédi őt. Különleges képessége miatt Orochimaru őt akarta felhasználni következő gazdatestének, de Kimimaro egy betegség miatt alig tudta elhagyni az ágyát. Hogy gazdájának mégis kedvében járjon a Hang Négyesével együtt elindult, hogy biztosítsa Sasuke Uchiha biztonságos megérkezését Otogakurébe. Mikor a Hang Négyese összecsapott Naruto Uzumakival és csapatával, akik meg akarták állítani Sasukét, Kimimaro Rock Lee-vel és Gaarával vette fel a harcot. Kimimaronak majdnem sikerült mindkettejüket megölnie, de végül ő maga halt meg a harcmezőn betegsége miatt.