Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A ninja segédeszköze a fegyver, amit a csatába vihet magával. Egy ninja átlagos felfegyverzettsége shurikenekből és kunaikból épül fel, amiket egy megfelelő tarsolyban tartanak. Ráadásul a ninja további erőkhöz juthat pirulákból, ami segíthet végrehajtani különleges technikákat is.

 

 Álcázott száj

Mikor egy ninja a csatába megy akkor egy kis gyúlékony fadarabot rejt el a szájába, ami akkor aktiválódik mikor ráharap.

 

 

 

 Robbanó jegyzet

A robbanó jegyzet egy darab pergamenpapír melyen szöveg található. A ninja hozzá tudja csatolni a jegyzetet egy másik tárgyhoz, mint például egy kunaihoz vagy egy farönkhöz. Amikor a feljegyzést beállítják, elkezd lassan égni, ami egy nagy robbanással végződik.

Robbanó zacskó

Egy variációja a robbanó jegyzetnek, mely lényegében ugyan az, mint a jegyzet.

 

 

 Füstgránát

Amikor a gombostűt kihúznak a gránátból eredménye egy nagy robbanás és füst. Ezek segítenek a ninjának titokban végrehajtani küldetését.

 

 

 

 

 Hős víz

Ez a különleges víz a Rejtett Vízesésből származik. Ha valaki iszik a vízből annak ereje megsokszorozódik egy ideig. Minél többet iszik valaki ebből a vízből, annál nagyobb ereje lesz. De ennek a pillanatnyi hatalomnak ára van, hiszen minden egyes korty

 

 

 

 

 

 HyourouGan

Ezek fehérjét tartalmaznak, amelyek fokozzák a ninja állóképességét. Ennek köszönhetően, akár napokig is képesek harcolni.

 

 

 

 

 

 

 Kunai

Ez a dobókés egy ninja közönséges fegyverei közül az egyik. Ezt gyakran tartják egy, az övükhöz erősített tarsolyban. A kunait robbanó címkékkel és más fegyverekkel együtt is tudják használni, s ezzel akár egy döntő csapást is be lehet vinni egy csatában.

 

 

 

 Makibishi

Ezt a fegyvert elsősorban menekülés alatt használják, számos makibishit dobnak a földre, így ellenséges katonáknak nehéz a menekülők nyomában maradni, mert a talajra dobott fémdarabok felsérthetik a talpukat.

 

 

 

 

 Shuriken

Egy másik közönséges fegyvert, a shurikent is gyakran használják ugyanolyan célokra, mint a kunait. Meglepő, a tárolási funkciója is ugyanaz; az övre erősített tarsolyban tartják.

 

 

 

 

 

 Ernyő                                                                                  

Ezt a fegyvert használja az egyik Eső falvi ninja. A hátul hordott fegyvert gyorsan ki tudja nyitni és el tudja hajítani a levegőbe. Amíg forog a levegőben, az ernyő ráengedi a tűzáport a célpontra.

 

 

 

 

Démonszél Shuriken

Tárolási állapotában a négy nagyméretű kés egymást fedve van, azonban kihajtva 90°-s szöget zárnak be a szomszédos fegyverek, melyet eldobva nagy kárt lehet okozni.