Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hebi/Taka-ról
 
A Hebi-t Sasuke alapította miután megölt Orochimarut. A Hebi célja elpusztítani Uchiha Itachit. Sasuken kívül még 3 ember tagja a Hebi-nek, Ők mind egykor Orochimaru oldalán álltak/álnak. Majd a Hebi nevét Sasuke megváltoztatta Takara mivel "bevégezte küldetését" a csapat. Sasuke idő közben rájön az igasságra Itachival kapcsolatban és így bosszút akar állni Konohan. Jelenleg az Aktsukival szövetkezett és Konoha vezetőségét készülnek lerohanni.
 
 

Hebi/Taka tagjai
 
 
 
 
http://tn3-2.deviantart.com/fs16/300W/f/2007/140/7/f/Older_Sasuke_by_paintpixel.jpg 
Sasuke Uchiha
 
A Hebi alapítója. Rideg természet van. Nem sokat változott a viselkedése. Nagyon
nem szereti, hogyha Karin rá mászik. Rengetget fejlődött viszont erőlétileg. A Sharingan és a Chidori mesterévé vált. A Chidorit még a testében is tudja már áramoltatni. Nagyon gyors lett.
 
 

 
 
 
Suigetsu


Roppant érdekes figura. Állandóan bosszantja Karin-t. Zabuza kardját használja. Karja vastagságát meg tudja növelni. Nem szereti, hogy Sasuke parancsolgat neki. Ő volt az első akit Sasuke beválasztott a Hebi-be. Meg akarja szerezni Kisame kardját is a Samehade-t.

 
 
 
 
Juugo
 
Orochimaru belőle fejlesztette ki azt a mérget, amit átokpecsétként ismerünk. Nagyon nyugodt és békés természetű. De ha felpörög, akkor halálos ellenfél. Nem tud leállni. Mikor először találkozott Sasukeval akkor nem akart vele menni, mert félt, hogy megint ölni fog. De Sasuke megígérte neki, hogy meg fogja akadályozni, hogy az, bekövetkezzen.

 
 
 
 

Karin
 
 
 
 
Karin:
 
Yugou: