Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ninja öltözködés


Mindegyik shinobi nemzetnek megvan a saját öltözködési stílusa. Alapjában véve a legtöbbjük valamilyen kabátot visel, oldalt kis erszényt, amelyben shurikent és kunait tárolnak. Ez mind szép és jó, de hol van akkor a különbség? Lássuk hát!
Rejtett Felhő:

A Chuunin és a Jounin uniformis között nem sok különbség van. A kabátban sok rejtett zúg van, ide vannak elrejtve tekercsek és más kisebb fegyverek.
Rejtett Levél:
A Chuunin és a Jounin uniformis itt is megegyezik. Elől két zseb van, a kabát maga cipzáros. Jobb és baloldalt a kézen, no és hátul látható Konoha címere.
A normál ANBU felszerelés tartalmaz egy speciális pajzsot és egy normális állatos maszkot, amivel elrejtik kilétüket. Mikor nem akarják magukat még ennyire sem felfedni, csuklyás köpenyt vesznek fel.
A Chuunin vizsga felügyelők sima szürke, vagy világosabb fajta kék ruhát hordanak.
A rendőrség viselete hasonló a chuunin és jounin ruhákhoz, ők azonban az Uchiha klán címerét hordják.
A konohai medikus ninják fehér galléros ruhában járkálnak. Ez jelképezi, hogy a gyógyítás az első, semmi zseb, semmi hely, ahol fegyvert lehetne tárolni.
Rejtett Köd:
A chuunin és jounin uniformis teljesen megegyezik. Néhány variáció van, ezek rejtett zsebekben, vagy a cipzártól különböznek csak. A válnál a Rejtett Köd szimbóluma van.
Ennek az országnak a speciális ninjái még a hunter-ninek. A ruha nagyon egyszerűen néz ki, nem a szépségre törekszik. Egy egyszerű kötény, sok hellyel, ami gyors mozgást biztosít. Jól látható zsebekkel, amiből könnyedén elő lehet kapni a fegyvereket. Továbbá tartozik a készlethez egy maszk is, amely elrejti a ninja valódi kilétét.
Rejtett Homok:
A chuunin és a jounin ruhák hasonlítanak egymásra. Az alap színe a kabátnak szürke és barna, ami azt segíti elő, hogy könnyebben elrejtőzzenek a homokban. Középen cipzár, alul két zseb, amiben tekercseket lehet tárolni.
Rejtett Hang:
Az alap chuunin és jounin ruházat hasonlít a Homok és a Levél ninják által hordottakhoz, ám van még egy zsebe alul.
A Hang katonák fekete csuklyát húznak az arcukra, ezzel elrejtve kilétüket. Szürke kabátban és furcsa nyakbavalóval rohangálnak. A speciális hang ninják ezzel szemben vaj színbe öltöznek, és a derekuknál hordanak lila díszítőelemet.

Rejtett Kő:
A chuuninok és a jouninok ruhája roppant egyszerű és természetes. Hasonló ruhában nyomják, mint a Homok vagy a Levél ninjái, ám náluk a cipzár csak félig ér, onnét nem tudom, hogyan kapják le magukról a ruhát. A kabát alatt fekete póló van, ami két oldalt a vállnál a falu címerét hordozza.
A felderítő ninják zubbonyban nyomják, ami csak néha rejt egy-egy zsebet. Kardot cipelnek magukkal néhanapján, ezt a vállukon hordozzák.
Rejtett Vízesés:
A chuuninok és a jouninok ruhája roppant egyszerű és természetes. Hasonló a Homok és Levél ninják által viselt kabáthoz, ám belül még van jó néhány rejtett zseb, amiben apró meglepetéseket lehet tárolni.
Segédeszközök és felszerelések
Amellett hogy a ninja fegyvereket cipel a harcba, mást is szokott magával hordani, amelyek csapdák hatástalanítására, mások gyógyítására, felderítésre vagy védekezésre lehet használni. Ezeket nézzük most meg.
Chakra kontroláló készülék:
Ezt a készüléket a Hó országában fejlesztették ki, a chakra elszívására és kontrolálására használható kis masinéria. Ez nem engedi, hogy az illető akire rárakták jutsut tudjon használni. Amellett még egy elektromos falat is képez maga köré, hogy ne tudják egykönnyen eltávolítani.
Reszelő:
Ez a ninja ruhájába van dugva, hogy onnét bármilyen szorult helyzetben elő tudja húzni, és ennek segítségével el tudja reszelni a bilincsét.
Hunter-ninja felszerelések:
Róluk annyit kell tudni, hogy ők azok az emberkék, akik megölik azokat a ninjákat akik elhagyták a falujukat. Ezután eltávolítanak minden ”értékeset” a testből, hogy azt az ellenség ne tudja felhasználni. Eme véres művelethez kemény felszerelés kell, ezeket tartalmazza ez a kis táska.
Tükör:
Nem csak szépítkezésre, hanem kémkedésre és megfigyelésre is remekül használható eszköz. Amikor a ninja be akar valahová osonni, megáll a sarkon, a tükörrel bepislant, hogy tiszta –e a környék és ha igen haladhat tovább.
Rádió:
A kis hatótávolságú rádió biztosítja, hogy a ninja kapcsolatban maradhasson csapattársaival pár mérföldes távolságon belül. A nyaknál kell megnyomni a gombot, amivel beszélgetést lehet kezdeményezni.
Távcső:
Hogy milyen fontos nem is kell különösebben említenem. Hiszen jó tudni mennyien is vannak ellenfeleink!
Tekercsek:
Ezek a legfontosabb felszerelések egyike. Különböző méretben vannak, valamelyik akár egy kis táskában is elfér, míg más akkora, hogy külön erszény kell neki. A tekercsekkel lehet embereket, állatokat és tárgyakat idézni. Gondoljunk bele mennyivel egyszerűbb egy tekercset vinni, amiből meg tudunk idézni húsz shurikent, mint magát a shurikeneket szállítani.
Drót:
Multifunkcionális eszköz, sok helyzetben fel lehet használni. Lehet vele ellenfelet megkötözni, csapdát állítani (huzalt kifeszíteni, majd telerakni robbanó tekercsekkel.), akár himbálózásra is alkalmas.

Fegyverek
Az átlagos fegyverek azok, amelyeket a legtöbb ninja elcipel a csaták során. A legnépszerűbb, ami minden ninjánál van a shuriken és a kunai. Persze vannak speciális esetek is, ezekre most nem fogunk látni oly sok esetet, az majd a következő részben jön. ;)
Szájba rejtett ”öngyújtó”:
Csúnya szó rá, hiszen nem erről van szó teljesen, de nem találtam normálisabb megfelelőt. Mikor a ninja csatába vonul a szájában jó, ha tart gyúlékony cuccost. Harapással lehet aktiválni. Ez után jó messzire ki kell köpni, hogy az meggyújtson valamit.
Robbanó tekercs:
Kis papírdarabkák, amelyek elkezdenek égni, majd felrobbannak. Más eszközökre is lehet csatolni, mondjuk kunaihoz vagy dróthoz.
Robbanó erszény:
Hasonló a tekercshez, ezt közvetlenül hozzávágják az ellenhez, majd nem sokkal később fel is robban.
Füstgránát:
Kis robbanással jár, de utána átláthatatlan köd képződik. Ez biztosítja a ninjának, hogy az titokban tartsa kilétét, vagy hogy az ellenfelet megkavarja.
Hősök vize:
Ez a speciális víz a Rejtett Vízesés országában található meg, megnöveli a ninja chakráját egy rövid ideig. Mikor meg kell védeni a falut támadástól a vezető iszik az italból, ezzel megerősödve Kage szintre is emelkedik. Azonban a víz megzabálja az emberi életet.
HyourouGan (katonai élelmiszer pirula):
Ez biztosítja a ninjának, hogy az napokig, pihenés nélkül tudjon robotolni. Tele van proteinnel és stimuláló szerekkel, amik rövid időre kis szinttel megnövelik a chakra mennyiségét.
Kunai:

Ezek a dobókések a ninják fő fegyveri közé tartoznak. Kis táskákban tartják a harcosok, az oldalukon, de van hogy a lábukhoz is rejtenek belőle. Akár robbanócédulákat is lehet rá rakni, hogy még hatásosabb fegyver legyen. Amellett közelharcban is megállják a helyüket.
Makibishi:
Ezeket menekülésnél szokták használni, ledobják a földre, és elfutnak. Az ellenfélnek nehéz ilyenkor követni a ninját, hiszen ezek a kis tüskék áthatolnak a cipőn.
Senbon (tű):
Ezeket a fegyvereket elsőként az orvosok használták akupunktúrához, de később a ninja vadászok vették kezük közé. A tűket az ellenfél megölésére vagy elbénítására használják, attól függően, hogy a test melyik részét találják el.
Shuriken:
Másik jellegzetes fegyvere a ninjának. Ezeket kis erszényben tartják oldalt.
Esernyő:
Ne ijedjünk meg, nem közönséges ernyőkről van szó. Eme ernyők ugyanis tűket szórnak magukból, miután a levegőbe kerültek. Általában Eső ninják járkálnak ilyennel.
Windmill shuriken:
Olyan, mint egy normál shuriken, csak sokkal nagyobb, így aztán jóval nehezebb kikerülni és jóval veszélyesebb is.
Személyre szabott fegyverek
A ninják alapvetően csak néhány fegyvert hordanak maguknál, ám vannak olyanok, akik kiegészítik a felszerelésüket néhány új tartozékkal. Lássuk hát mikről is van itten szó…
Nunchaku

Gai Nunchakuja:
Gai sokszor járkál küldetésre ezzel a fegyverrel. Mikor közelharcra kerül sor, csak előkapja ezt a fegyvert, hogy komoly csapásokkal gyengítse ellenfelét.
Metsző és vágó kézi fegyverek
Asuma boxerkése:
Ez a fegyver a Levél falu egyik Jouninjának- Asumának- a tulajdona. Ez a különleges fegyver boxer és kés találkozása által született. A fegyverbe chakrát tud sugározni a Hien technika segítségével. A boxer körül kék fényben megjelenik a chakra. Ez jó alapozás támadáshoz, az ellenfél nem tudja, hogy ez nem egy sima boxer, így aztán lehet meglepetést okozni.
Gamabunta tőre:
A varangyok királya két tőrt hord magánál. Méretük óriási, így csak Gamabunta használja őket, de egy erősebb ninja is rohangálhat vele, ha akar.
Hanzaki Zanbatouja:
Ez egy böszme nagy kard, amit Fuuma Hanzaki cipel magával.
Hatake család Tantoja:
Ez a tanto a Kakashi apjának a nevéhez fűződik, Hatake Sakumohoz, akit úgy is neveztek, hogy „Konoha fehér agyara”. A kardot használva a kuriózumnak számító fehér chakra megjelenik, ezt Kakashi és apja tudja csak használni.
Hayate kardja:
A Levél falu ninjájának Gekko Hayate-nek a kardja. Használva a fegyvert véghez tudja vinni a „Fél Hold tánca” technikát. Ez olyan technika, amely a támadóból néhány másolatot csinál, míg az eredeti megtámadja az ellenfelet.
Hidan 3 ágú kaszája:
Az Akatsuki vérengző tagja Hidan használja ezt a fegyvert, ezt ellenfelei felé szokta hajigálni. Egy kötél segítségével a kezéhez van erősítve a cucc, szóval könnyedén vissza tudja magához hívni. Lehet hogy éppen ezért ő a leglassabb támadással rendelkező az Akatsukiból…
Idate kése:
Idate ezt a kést Boss Jirochotól kapta a Tea országában. Azért adta neki, hogy a fiú lássa megbízik benne és ő az új alárendeltje.
Kakkou behúzható csukló pengéi:
A Kő ninjának Kakkounak az alkarjából bukkannak ki néha pengék. Ez igen hatásos lehet harc közben, a meglepetés ereje mindenek felett!
Kakimiri „ollója”:
Ne gondoljunk hagyományos ollóra, de valami hasonlót képzeljünk el. Ez a kis szerkentyű ugyanis a kezére van rácsatlakoztatva, és tényleg úgy működik, mint a hagyományos vágóeszköz. Csak itt mást vág. Fejeket, mondjuk…
Kimimaro csont kardja:
A vérvonal képessége miatt Kimimaro bármikor kiszedheti valamelyik csontját, hogy azzal henteljen. Nem sokkal azután, hogy kihúzta magából a csontot a kard el is készült. Mivel a csont erősebb, mint az acél (az övé legalábbis biztosan erősebb) elég nehéz ez ellen a fegyver ellen védekezni.
Kotetsu óriási kunaija:
Két böszme nagy kunait hordoz a hátán a Levél falu ninjája. Míg az egyikkel ő nyomul a másikat cimborájának Kamizuki Izumonak adja.
Kotetsu kagyló buzogánya:
Amellett hogy két nem túl kicsit hord magával, még van a tarsolyában egy buzogány is! Ezt azonban nem a zsebében hordja, hanem egy tekercsbe heggesztve, így amikor kell neki simán megidézi. Ja, és hogy mért pont kagyló? A buzogány teteje teljesen olyan, mint egy kagylónak a feje.
Kumo-Nenkin tüskéi:
Kidoumarunak meg van az a furcsa képessége, hogy a szájából acél erősségű botokat húzgál ki, amik amellett, hogy eltörhetetlenek, nagyon is fájdalmasak tudnak lenni becsapódáskor.
Kurosuki Raiga kardjai:
Raiga kardjai villám jutsuval van kapcsolatban. A kardjaival elektromos töltést tud létrehozni, amit aztán el tud dobni. Azon kívül még villámokat is tud idézni, amelyek az égből csapódnak be.
Kusanagi:
A legendás kard Orochimaru fegyvere. Mikor nincs rá szükség Oro simán benyeli és a testében tartja. Amikor pedig szükség van rá, csak nagyra tartja a száját, onnét pedig kiszáll a fegyver.
Mahiru kardja:
Kő felderítő ninja Mahiru szaladgál ezzel a karddal. Amikor ellenséges területre megy felderítésre mindig magával cipeli ezt a fegyvert.
Momochi Zabuza hentelő kardja:
Ez a marha nagy kard Zabuza első számú fegyvere. A kardot akkor kapta, mikor csatlakozott a Köd Hét Kardvívója szervezethez. Amikor elhagyta a faluját a kardot magával cipelte. A fegyvert eredetileg Suigetsu készítette, aki remélte hogy csatlakozni tud a hét emberhez, vagy valamelyik helyére.
Nidaime Rajin kardja:
A legendás Rajin (Világítás Istene) a második Hokage tulajdonában volt. Halála után a kard Konohában maradt műtárgyként. Aoi meggyőzte Idatet, hogy lopja el a fegyvert. Ezután az a Rejtett Esőbe került.
Oni testvérek:
Missing-ninják a Rejtett Köd faluból. A két testvér hosszú karom szerkezetet horda kezén. Ez a karom simán elrepül, utána egy lánc száll, ami mindent átvág. Együttesen dolgoznak, egy adott stratégia alapján. Az pedig a következő: az egyikőjük feldobja a másikat, a földön maradó nekiront az ellennek, míg a levegőben szárnyaló leláncolja az ellenséget. Az, hogy a láncnak mekkora a limitje nem tudni, de iszonyat hosszú. Ha nagyon szívatni akarják az ellenfelüket a szerkezetet méreggel bekenik, így dupla esélyük van arra, hogy végeznek a klienssel.
Samehada:
Ez a hosszú kard Kisame első számú fegyvere. Hasonlóan Zabuzához a kardot ő is akkor kapta, mikor csatlakozott a Köd Hét Kardvívója szervezethez. A kard egyébként azon kívül, hogy hosszú, eléggé tüskés és intelligens is, hiszen ha Kisame ellen fordulnak vele, akkor azonnal belemar az ellenbe.
Szamuráj kardok:
Ezek a kardok az üzletelő ninja pároshoz Warajihoz és Zourihoz kapcsolódnak.
Sasuke Kasanagija:
Orochimaru tanítása alatt Sasuke megtanulta használni a saját Kasanagiját. A Chidori Nagashi technikával a kard hihetetlenül éles lesz. Szinte semmi nem tudja megállítani a kardot, ha az elindult nagy valószínűség szerint elkaszálja az ellenfelet.
Yondaime „repülő villám isten” kunaija:
Yondaime Hokage megbűvölte a fegyvereit, hogy azokat térben és időben bármikor használni tudja. Az említett kunait Kakashi kapta meg, mikor jounin lett belőle.
Távolsági fegyverek
Dosu hanggerjesztője:
Ezt a szerkentyűt Dosu a jobb kezén hordja. Ez olyan hangokat gerjeszt, ami a belső fület irritálja, az ellenfél aztán se hall, se lát Dömötör lesz.
Fubuki jégbombái:
Fubuki hozzákapcsolt egy pár szárnyat a chakrapajzsához. Mikor felrepül, csak elhajít néhány ilyen bombát, amiket kunaihoz kötöz. Mikor földet ér a cucc, több tucatnyi hatalmas jégből készült tüske keletkezik. Ezek elég erősek ahhoz, hogy azonnal végezzenek valakivel.
Haku repülő víz tüskéi:
Haku vérvonal képessége, a közeli vizet tüskékké alakítja át. Amikor ezzel megvan elhajítja azokat egyenesen az ellenség irányába, aztán az próbálja meg kikerülni a halálos lövedékeket.
Kimimaro ujj töltényei:
A vérvonal képessége miatt Kimimaro bármikor eltávolíthatja valamelyik csontját. Ennek a technikának hála az ujjaiból bármikor kilőheti a csontdarabokat.
Kin harangjai:
A Hang ninja Kin használja ezeket a harangokat, egyedi esetek. Amikor eldobja a harangokat az ellenfél felé, még hozzáköt egy zsinórt. Mikor ezt megrángatja a harang olyan hangot ad ki, amely irritálja a belső fület, hallucinációt okozva így.
Kumo-Nenkin íj és nyilak:
Kidoumaru azon kívül, hogy botokat húzgál ki a szájából, bármikor készít magának hasonló módon egy íjat is. A hozzátartozó lövedékek megvalósítása már gyerekjáték az íjhoz képest.
Mizore chakra páncél keze:
A Hó ninja Mizore egy kilőhető karommal bővítette a páncélzatát. Ezt bármikor kilőheti, hogy elkapja ellenfelét. Még köteleket is ki tud lőni, ugyaninnen, szintén abból a célból, hogy elkapja az ellent.
Mizuki gigantikus shurikenje:
A Levél ninja Mizuri henceget ezzel a fegyverrel még az első részben. Ez a shuriken méretének köszönhetően igen nagyot sebez.

Mubi számszeríja:
Eső ninja Mubi hordozza ezt a nem mindennapi íjat. Egyből négy lövedéket lehet vele kilőni, amiket akár meg is lehet gyújtani.
Naruto megidézett gigantikus shurikenje:
A második szériában Naruto cipel magával egy tekercset, amiben ezt a gigantikus fegyvert tárolja. Hála a tekercsnek Naruto könnyedén meg tudja idézni a shurikent, anélkül hogy lassítana harc közben.
Shikamaru fény bombái:
Shikamaru rájött, hogy könnyebben tudja használni a Kage Mane technikáját egy kis trükkel. Amikor hosszabb árnyék kell neki, csak beveti ezt a trükköt.
Shizune tű vetője:
A jobb kezén elrejtve hordja ezt a kis szerkezetet, aminek segítségével mérgezett tűket lő az ellen felé. Először hátra kell húznia teljes erejéből a madzagot, ami a kioldó készülék az egész rendszerben, mikor elengedi ezt az öt mérgezett tű már repül is az ellensége irányába.
Tayuya furulyája:
Ezt a hangszert a Hang ninja Tayuya használja. A furulya segítségével irányítani tudja a Dokikat, amiket megidézett, illetve illúziót tud szórni az ellenre.
TenTen megidézett fegyverei:
Mivel TenTen a célba dobás mestere jó sok fegyver kell neki. Ezeket cipelni kissé nehézkes lenne, ezért tekercsben vannak. Egy tekercsből több tucat kunait és shurikent is meg tud idezni, amit aztán iszonyatos gyorsasággal tud rázúdítani az ellenfelére.
Temari Kyodai Sensu-ja (gigantikus legyező):
Ezt a böszme nagy legyezőt Temari a hátán hordja. Mikor balhé van a legyezővel méretes tornádókat tud létrehozni, és persze a cucc remek védekezni is. Mikor megidézz a hihetetlenül nagy tornádóját, akkor is a legyezőjét használja, azt keni össze vérrel.
Uchiha Klán Sharingan windmill tripla pengéje:
Egy kivételes technika az Uchiha klántól. A shurienre kötél van erősítve, amit aztán irányítani tud a klán tagja a chakrája segítségével. A kötél körbetekeri az ellenfelet, így lehetőséget adván egy új támadásra, amit aztán az ellen nehezen tud kikerülni.
Zaku levegő nyílásai:
A Hang gennin Zaku kezébe levegőnyílások vannak telepítve. Mikor használja a technikáját szuperszonikus lökéshullámot hozz létre. Ez lehetővé teszi számára, hogy távol tartsa az ellent. Csak nehogy bogár kerüljön a szerkezetbe…
Botok és lándzsák
Chouza botja:
Akimichi Chouzanak megvan az a kéessége, hogy megnövelje a testét. Van egy harci botja, ami olyan nagyra nő, mint amilyen nagy ő maga.
Enma a Kongou-Nyo formában:
Az idős majomnak Enmának- a Harmadik Hokage egyik idézett lénye- megvan az a képessége, hogy átalakuljon a Kongou-Nyová (kristály erős bot). Ebben a formában tudja változtatni a méretét. Ebből a formából bármikor vissza tud változni ismét majommá.
Kimimaro virágzó tüskéi:
Miután elérte a második szintet az átkozott pecsétben elő tud hozni a kezéből egy csontból készült tekergő tüskét. Azt mondják, hogy ez bármilyen védelmet át tud törni.
Kimimaro gerince:
Ez így iszonyatosan groteszken hangzik, de mit is szépítsem, ez a helyzet. Először is fogja és kiszedi a gerincét. Majd megfogja és elkezdi átalakítgatni úgy, hogy az elkaphassa és körbetekeredjen az ellensége körül. Nyami!
Kiegészítők
A ninja is ember, és mint ilyen neki is szüksége van plusz kiegészítőkre. Ezek az apró tárgyak általában a szívük csücske, de az is lehet, hogy más fontossági szempontot töltenek be az életükben.
Deidara erszénye:
Az Akatsuki tag Deidara a művészet megszállotja. Ebben az erszényben tartja azt a fura anyagot (ami kísértetiesen hasonlít a vattára), amiből az aranyos tárgyait készíti. Deidara a kezében lévő szájba helyez némi anyagot, majd a száj kiköpi a megformálandó cuccost kisebb méretben. Ezt Deidara jutsu segítségével megnöveszti, majd lebegteti, végül felrobbantja.
Gaara flaskája (vagy töke, vagy kulacsa…):
Gaara mindig ezt hordja a hátán, ez a tárgy ugyanis tele van homokkal. Ezt a homokot használja az ellenfele likvidálásához. Az ellen vére összekeveredik a homokkal, majd az visszaszáll a tárolójába. Ez táplálja a Shukakut.
Genma fogpiszkálója:
Manapság menő ha valaki a fogai közé fogpiszkálót rak. Genma ezt tovább fejlesztette, ő akár fegyverként is tudja használni. Bénításra vagy figyelemelterelésre remek, ki ne ijedne meg egy felé szálló fogpiszkálótól?
Haku maszkja:
A hunter-ninják eltakarják az arcukat, hogy senki se ismerje fel őket. Hakunak is van ilyen maszkja.
Hidan nyaklánca:
Az Akatsuki tagja Hidan a Gonosz Isten kultuszát követi. Egy gyöngy nyakláncot hord, aminek a végén amulett lengedezik, ez a kultusz jelképét formálja meg. Nagyon keményen vallja egyébként ezt a hitet, olyannyira, hogy csata előtt imádkozni szokott, utána véres rituáléval köszöni meg az isteneknek a segítséget.
Tsunade nyaklánca:
Kiváló minőségű, drága ércből készült nyaklánc, ami még az első Hokageé volt. Az unokájára Tsunadéra hagyta. Ezt Tsunade az öccsének adta 12. születésnapjára, ám következő nap vissza is szerezte, öcsi meghalt. Utána a pasijának adta, aki szintén megfeküdt. Mindketten a Hokage cím elnyerésére ámítottak, ám a nyaklánc balszerencsét hozott rájuk. Végül a nyaklánc Narutonál kötött ki, aki sokat tett azért, hogy ő Hokage lehessen. Tsunade látta benne a lelkesedést és nekiadta a nyakéket, mint ajándék.
Ichaicha Paradaisu:
Ez egy könyv, amely az egyik legendás sannintól, Jiraiyatól származik. A könyv tartalma, nos főleg a női báj taglalására és a szexualitásra korlátozódik. Hatake Kakashi álandóan ezt olvassa.
A Konohamaru alakulat védőszemüvege:
A Konohamaru által szervezett népegylet, amely 3 főt számlál, ugyanazt a szemüveget hordja, mint Naruto annakidején.
Naruto pénztárcája:
Jiraiya akciói által a kis zöld békaformájú pénztárca sokszor üres lett. Ám Naruto mindig gondoskodott róla, hogy a béka dagadt legyen és viruljon a sok pénz miatt.
Lee jegyzetfüzete:
Mikor Gai új infokat közöl tanítványával, az már kapja is elő a kis könyvecskét, egy ceruzát és azonnal jegyzeteli Gai istentelenül eszes megjegyzéseit.
Lee gyakorló súlyai:
Ahhoz, hogy Lee szuper gyors legyen, Gai egyszerű eszközökhöz folyamodott, és teleaggatta tanítványát nehezebbnél nehezebb sulyokkal. Ezek a lábán találhatóak. Ahogy Lee eltávolítja ezeket oly mértékben megnő a sebessége, hogy azt nem lehet követni.
Sai rajzkönyve:
Ezt a kis rajzkönyvet Sai még a testvérétől kapta. Az egyik oldalon ő van fiatalon, a másik oldalon a testvére hasonló korban.
Sakura kesztyűje:
Sakura igen erős lánnyá érett miközben Tsunade keze alatt edzett. Amellett, hogy ez a kesztyű divatos, segít neki örült mennyiségű chakráját összpontosítani a kezébe.
Kabuto ninja info kártyái:
Kabuto ki se mozdul otthonról a kártyái nélkül, ami már lassan 200 lapból áll. A lapokon a Rejtett Falukról és az izmosabb ninjákról lehet információkat kapni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

-

(Hinata, 2012.03.18 11:32)

Bocs, Pein-nel :-)

-

(Hinata, 2012.03.18 11:29)

Nagyon jó leírtad õket, csak még Tsunade nyakláncához odaírnám, hogy Naruto összetöri amikor Pein-nek küzd.