Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1.rész:

Érkezik Uzumaki Naruto!

Naruto megbukik a vizsgán így nem lehet belőle ninja. Mizuki becsapja és megkéri hogy lopja el a „Pecsétek Tekercsét” akkor átengedik. De megtámadja a fiút és Iruka indul segítségére. Végül Naruto menti mg azzal a technikával amit a tekercsből olvasott ki.

2.rész:

Én vagyok Konohamaru!

Naruto képet ad be magáról a „ninja nyilvántartásba” de újra kell csinálnia. A 3.Hokage unokája Konohamaru betoppan hogy legyőzze nagyapját de hiába ( már megint) és így Naruto segítségét kéri hogy le tudja győzni a Harmadikat. Naruto megtanítja neki a „Sexy no jutsut”

3.rész:

Riválisok! Sasuke és Sakura!

Narutot meglökik és megcsókolja a lányok kedvencét Sasukét, így jól helyben hagyják a fiút. Narutot, Sakurát, és Sasukét egy csapatba osztják be. Naruto felveszi Sasuke alakját hogy közelebb kerülhessen Sakurához , de hasa közbeszól és irány a budi.

4.rész:

Próba! Túlélő Tréning!

Naruto, Sasuke és Sakura egy „Túlélő Tréningen” vesz részt reggel 5-kor de Kakashi megint késik. A feladatuk elvenni két csengőt de ők hárman vannak tehát valaki megbukik. De az is lehet hogy senki nem bírja elvenni a csengőt az az mindenki megbukik a vizsgán (Kakashi eddig mindenkit megbuktatott tanítványi közül)

5.rész:

Bukás? Kakashi befejezése!

Naruto egyedül akarja megenni az ebédet ezért kikötözi Kakashi egy fához. Sakura csak Sasuke miatt aggódik és Sasuket nem érdeklik társai ezért mind MEGBUKTAK de van még egy esélyük ha nem etetik meg Narutot és csak ők esznek, de nem tartják be így Kakashi mérges lesz. Azt mondják ők egy csapat és ők egyek így átmentek és holnaptól küldetéseken vesznek részt.

6.rész:

Fontos misszió! Szuper kirándulás Víz vidékére!

Narutonak elege van a „D” rangú küldetésekből ami abból áll: vigyázni gyerekekre, elveszett kedvenceket megkeresni…stb. Ezért „megkéri” a Hokaget adjon nekik normálisabb feladatot. A feladat elkísérni egy öregembert ami egy „C” rangú küldetés, de időközben egy „B” rangú küldetéssé válik mikor Chuuninok támadják meg őket

7.rész:

A Köd orgyilkosai!

A kis csapatra támad egy orgyilkos ninja Zabuza aki ismeri Kakashit. Kakashi beveti ellene a Sharingant ami csak „egy” bizonyos klánnak lehetne de akkor hogy van neki ilyen? Zabuza meg akarja ölni Tazunat az öreg ember aki hidat épít, de Naruto,Sakura,Sasuke és Kakashi megakadályozza így harcba keverednek.

8.rész:

Esküdt elhatározás fájdalma!

Kakashit Zabuza egy víz börtönbe zárja de hátránya hogy tartania kell így a csapatra egy víz klónt küld. Narutonak ötlete támad de először szembe kell néznie félelmével. Nem a klónt hanem az eredetit támadják. Az ötlet sikerül vagy nem ez a kérdés?

9.rész:

Sharingan Kakashi!

A terv beválik és Kakashi kiszabadul a csapdából így Zabuza újra harcra kényszerül. Kakashi lemásolja minden mozdulatát tud olvasnia a gondolataiban is, így Zabuza egyik saját technikájával győzi le. De egy semmiből előtűnő idegen megöli Zabuzát és elviszi. Azt állítja magáról hogy egy ninja fejvadász.

10.rész:

Az erdő chakrája!

Kiderül hogy Zabuza nem halt meg a fiú aki megölte a társa Haku(de totál úgy néz ki mint egy lány még a hangja is)Kakashi újabb feladatot ad a 7-es csapatnak ami segíti a chakra koncentrációt. Fára kell mászniuk kéz nélkül, Sakuranak elsőre sikerül de a két fiú még csak most jön bele. De mit tervez Zabuza és Haku és miért akarják megölni azt aki fölbérelte őket?

11.rész:

A Vidék aminek volt egy hőse!

A fiúk még mindig fára másznak és egyre jobban haladnak, eközben Sakura rájön mennyire szegény is ez a vidék és hogy minden féle képen kell az a híd. Sakura rákérdez vacsora közben ki volt az a „Kaiza” és az öreg Tazuna elmeséli mi történt vele három éve, a sztori végén Naruto elhatározza hogy bebizonyítja mit is jelent a hős!

12.rész:

Harc a hídnál! Újra Zabuza!

Haku gyógyfüveket szed mikor meglátja az alvó Narutot, fölébreszti és elbeszélgetnek mivel nem tudja Naruto hogy ki is ő valójában. Naruto végig „Nee-chan”-nak hívja(lányokat hívják így) de a végén mondja hogy ő fiú(bár kitudja?Egy fiú rózsaszín kimonóba?)Enyhén kiakad mikor megjelenik Sasuke hogy gyakoroljanak tovább amit estére be is fejeznek. Reggel mindenki megy a hídhoz hogy megvédjék azt de Naruto elalszik. Eközben megtámadja a csapat másik felét Zabuza és Haku(maszkban)

13.rész:

Haku titkos képessége: Démoni jégtükör!

Gatou emberi megtámadják Tazuna-san lányát és unokáját és kell nekik egy túsz, Naruto éppen időben ér vissza hogy segítsen nekik. A két támadót Naruto hamar elintézi. Sasuke Hakuval küzd ami inkább versenynek tűnik ki a gyorsabb, de Haku beveti titkos képességét így Sasukének semmi esélye…..megérkezik Naruto a hídra ahol a harc folyik.

14.rész:

A legmozgékonyabb No.1 Naruto csatlakozik a harchoz!

Megérkezik Naruto hogy harcoljon Hakuval, de Sasuke megtámadja Hakut így először őt akarja elintézni. Sasuke és Kakashi terve is az hogy Naruto kivülről támadja meg a vérvonal technikát míg Sasuke belülről. De Naruto belopakodik hogy segítsen társán amire amaz kiakad és veszekedni kezdenek. Haku megint támad és elmondja mi is a célja.

15.rész:

A harc kilátástalan: A Sharigan kudarcot vallott!!

A harc a három fiú között (Sasuke,Naruto,Haku) egyre keményebb. Eközben Kakashi harcol Zabuzá-val míg Sakura az öreg Tazuna-sant védi. Sasuke kezdi látni Haku mozdulatait amiben az is segített hogy Naruto az árnyék klón technikával támadja és így fárasztja, de Haku rájön erre és gyorsan be akarja fejezni.

16.rész:

A pecsét feltörik!

Sasuke kezdi látni Haku mozdulatait és kezd felébredni benne vérvonal képessége a Sharigan is. Naruto teljesen kimerül és összeesik. Zabuza ismét támad és az öreget veszi célba de Kakashi elé áll és így ő sérül meg. Sasuke megmenti Naruto életét de ő „meghal” Narutoban fölébred a Kyuubi aminek a chakrájától még Kakashi és Zabuza is megijed.17.rész:

A fehér múlt a belső érzések!

Narutoban fölébred a Kyuubi ereje mivel dühös hogy meghalt Sasuke. Narutoban olyan hatalmas mennyiségű düh törik elő hogy Haku technikáját szétzúzza. Kakashi törbe csalta Zabuzat és hatástalanította annak védelmét. Naruto éppen a végső csapásra készül mikor leesik Hakurol a maszk és kiderül hogy az a fiú akivel korábban már tallkozott, ezért nem bántja. Elkezdi mesélni Haku hogy mi is történt vele a múltjában.

18.rész:

Eszköz amit shinobinak hívnak!

Naruto teljesítené Haku kérését de az eltűnik előle hogy megmentse Zabuzat. Zabuza helyett így ő hal meg. Inari körbe futja az egész falut hogy harcoljanak ők is Gatou emberei ellen de senki nem akar vele menni de mikor éppen elindulna egyedül ott a falu vele szemben. Kakashi végül kiiktatja Zabuza mind két kezét így fegyverét nem tudja használni és ekkor megjelink Gatou.

19.rész:

Zabuza leesett a hó!

Zabuza abbahagyja a harcot Kakashival és Gatoura támad egy kunaival amit Narutotól kért. Megöli Gatout de halálos sebet szerez és egyetlen kívánsága hogy lássa Haku arcát még egyszer. De ott vannak azok az emberek akiket Gatou hozott magával és megakarják támadni a falut, de a falusiak és Naruto elűzik őket egy látványos „Árnyék klón technilával”.Eközben a halottnak vélt Sasuke magához tér.

20.rész:

Új fejezet kezdete! Ez a Chuunin vizsga!

Egy átlagos nap átlagos küldetésekkel mint például: kutya sétáltatás, gyomlálás, szemétszedés. Ezek végeztével Naruto találkozik Konohamaruval és kis csapatával. Megjelenik pár ijesztő ninja akik közül egy megakarja ölni Konohamarut de Sasuke megmenti és így Naruto pofára esik megint. Naruto és Sasuke között egyre nagyobb e versengés. A harmadik bejelenti hogy 7nap múlva megkezdődik a Chuunin vizsga.

21.rész:
Nevezd be magad! Az ellenfelek megérkeztek!

Hivatalosan is bejelentik a chuunin vizsgát és Konohából 3 csapat fog indulni. Minden Konohai csapat kap egy kis vizsgát az az megtámadják őket és ki kell magukat vágni a szorult helyzetből. Mindenkinek sikerülni is fog ahogy azt a Harmadik tudta is. Iruka aki a támadó ninját játszódta büszke volt tanítványira mivel ő tanította őket az akadémián.

22.rész:

120%-os barátság! Rock kihívása most azonnal!

Lee kihívja Sasuket egy meccsre azonnal,de ez Narutonak nem tetszik hogy őt soha nem veszik figyelembe ezért megtámadja Lee-t. Lee semmi perc alatt kiüti így Sasuke következik, de Sasuke sem tudja a lépést tartani vele, ezért előhívja a Sharingan-t hogy le tudja másolni a fiú képességét, de ez a terv is csődöt mond mivel Lee nem tud sem genjutsuz sem ninjutsut használni viszont taijutsuban nincsenek kézmozdulatok arra nem hat a sharingan. Betoppan Lee mestere Gai aki megbünteti a fiút hogy tíltott technikát használt.

23.rész:

Feltűnnek a riválisok!Kilenc vagány feltűnik!

A 7számú csapat bemegy a vizsga terembe éppen időben és találkozik Kiba csapatával és Ino csapatával is. Kabuto is feltűnik aki eddig minden évben vizsgázott közel 4 éve. Eddig nem sikerült neki átjutni a vizsgán amiből kiderül hogy a vizsga nagyon nehéz, de ezekben az időkben mikor ő vizsgázott mindenkiről információt gyűjtött egy kis kártyára. Megjelenik az első vizsgáztató Ibiki.

24.rész:

Már megbuktam? A szuper nehéz első teszt!

Elkezdődik ez első vizsga egy írásbeli teszt. Mindenkit szét ültettek hogy ne csaljanka. Beszélgetés és csalás egyenlő a kizárással. Kegyetlenek a szabályok ráadásul Naruto semmit nem tud. Hinata fölajánlja neki hogy másolja le az övét, de nem fogadja el mert akkor a sorok mellett ülő tisztek kizárják csapatával együtt. Sasuke rájön hogy a vizsga lényege hogy úgy csalj mint egy shinobi az az emberek számára észrevétlenül, na ez az ami enm megy Narutonak.

25.rész:

Ez az! Az utolsó lehetőség a 10.kérdés!

Ibiki megkezdi a 10.kérdés szabályait. A szabályok viszont nehezek 2választásod van az igen megválaszolod a kérdést és ha rossz lesz megbuksz és örökre genin maradsz vagy nem és akkor következő évben újra megpróbálhatod. A nyomás következtében sokan kilépnek hogy próbálkozhassanak újra, de Naruto csapata nem adja fel és megpróbálják a 10.kérdést. Így átmegy 26 csapat ami elég sok és jön a következő vizsgáztató Anko.

26.rész:

Látnotok kell! A Halál Erdeje előtti riport! Ez a Levél iskola újságja!

Igen ez a két rész egyben van de, külön veszem a történéseket. Szóval… Konohamaru és csapata elmegy a 2.vizsga helyszínére hogy riportot készítsen az iskola újságba. Elöszőr Naruto mond el mindent amit tudni kell magáról és táársairól. Utána Sakura mutatja be az iskola vagányát Sasuket és a jutsukat no meg Kakashit. Majd Sasuke meséli el a vizsga előtti eseményeket. Betoppan Kakashi aki megint késet egy videokazettával.

27.rész:

A második vizsga kezdődik! Mindenki ellenfél!

Anko a második vizsgáztató elmagyarázza a szabályokat és elmondja mi is a második része a tesztnek. Röviden 5nap van rá hogy megszerezzék a második tekercset anélkül hogy tudnák kinél van a másik fajta és hogy az időn belül megérkezzenek a toronyba. Minden csapatot egy kapuhoz vezetnek és elkezdődik a vizsga de, Naruto már is eltűnik.

28.rész:

Eszel vagy megesznek!Naruto a kígyó kajája!

Naruto eltűnik és egy klón próbálja átvenni a helyét de Sasuke észreveszi és legyőzi. Ki találnak egy jelszót hogy ez ne forduljon elő többet, de ismét megtámadják őket és Naruto megint eltűnik. Később megjelenik és elmondja a jelszót( amit egyébként nem tudna megjegyezni) és Sasuke rátámad. Eközben az igazi Narutot megeszi egy kígyó. Sakura és Sasuke genjutsu csapdába esnek de Sasuke kitalál valamit így el tudnak futni. Naruto megjelenik és megmenti Sasukét egy támadás elől.

29.rész:

Naruto ellentámadása! Nem menekültem el!

Sasuke felajánlja a támadónak a tekercset az életükért cserébe. Erre Naruto kiakad és megüti a fiút majd elrakja a tekercset. Pár ninja három holttestet talál és egyből szól Ankonak a második vizsgáztatónak hogy baj van. Anko kiadja a parancsot hogy küldjenek Anbukat és szóljanak a Hokagének. Naruto megtámadja a férfit és felébred benne a Kyuubi majd megmenti Sasuket egy támadástól.

30.rész:

A sharingan feltámad! Speciális támadás: Tűz Sárkány no jutsu!

Narutot kiütik így Sasukén a sor hogy megmutassa mit tud. Sasuke a sharingant hívja segítségül és úgy tűnik legyőzi az ellenfelét akiről kiderül hogy nem más mint Orochimaru. Sasuket „megharapja” így megkapja az átokpecsétet aminek 10:1-hez az esélye hogy túl él. Anko megtámadja Orochimarut de legyőzik.